Power-S

Power-S

Ticketfun

Ticketfun is een app waarmee gebruikers een 'reis' maken vanaf het moment waarop ze een ticket kopen. In de app verschijnen nieuwsberichten, berichten van de artiest en exclusieve foto's/filmpjes van de artiest of de evenementlocatie. Ook kunnen gebruikers onderling chatten en foto's delen. De app is geschikt voor muziek, theater, business-bijeenkomsten en festivals. 

Ticketfun
  • Vraag

    Ondernemers Jos Feijen en Ron Mulder vroegen Power-S om mee te denken over de positionering en functionele gebruik van de te ontwikkelen app Ticketfun. Ook werd ons gevraagd om de gehele technische zijde van de ontwikkeling op ons te nemen.

  • Aanpak

    De app is in eerste instantie in pilotversie ontwikkeld, inclusief huisstijl en visuals. Evenementen krijgen een moving ticket: een geanimeerde afbeelding die de levendigheid van de app representeert. Na een succesvolle test van de pilotversie, zijn we gestart met de doorontwikkeling.

  • Resultaat

    Er staat een gebruiksvriendelijke en gebruiksklare app die doorontwikkeld gaat worden om de gehele evenementenbranche te bedienen. Highlight is de persoonlijke wall of fame die gebruikers kunnen aanmaken: een visuele compilatie van hun meest geliefde evenementervaringen.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl