Power-S

Power-S

Hopperpoint

Hopperpoint biedt perfect onderhouden fietsen aan die opgehaald en ingeleverd kunnen worden bij meerdere Hopperpoints in de stad en op bedrijventerreinen. Een Hopper is een individueel vervoersmiddel om gemakkelijk van A naar B te gaan, maar zeker ook een verlengstuk van het openbaar vervoer of de auto: gezond, gemakkelijk en snel. Zowel werknemers van bedrijven als bijvoorbeeld bezoekers van de stad kunnen een Hopper tijdelijk gebruiken en daarna inleveren bij een Hopperpoint naar keuze.

Hopperpoint
  • Vraag

    Vanuit de provincie Noord-Brabant is een project uitgezet ter bevordering van het meer fietsen in de provincie, het terugdringen van auto’s in de centrumgebieden en natuurlijk ter bevordering van de lichaamsbeweging van de inwoners. Power-S werd gevraagd om vanaf het eerste begin mee te werken.

  • Aanpak

    We bedachten het brand concept: de naam, het design en de volledige uitwerking ervan. We stelden een marketingplan op voor de komende jaren. Daarnaast verzorgden we de uitwerking van alle middelen, zowel in print als online.

  • Resultaat

    Er is een responsive website en een mobiele app voor het reserveren en ontsluiten van de fietsen. De app is ook in white label ontwikkeld voor participerende bedrijven. We blijven ondersteuning bieden op allerlei gebieden tijdens de uitrol van het project.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl