Power-S

Power-S

Emma Safety Footwear

Een zeer bijzonder project dat bij ons is binnengekomen is HOODS. Een samenwerking tussen het meer dan 86 jaar bestaande Emma safety Footwear uit het Nederlandse Limburg én hun partner in Abu Dhabi. Samen ontwikkelden zij een hoge kwaliteit woestijnlaars die geproduceerd wordt in een high tech fabriek in Abu Dhabi. 

Emma Safety Footwear
  • Vraag

    Vanuit Emma Safety Footwear kregen we de vraag om een brand te bouwen rondom een nieuw te ontwikkelen veiligheidsschoen die geproduceerd zou worden in een high tech fabriek in Abu Dhabi. Emma werkte hiervoor samen met de National Factory for Safety and Security Products (NFSSP). Het doel was om de twee partijen de HOODS boot in gezamenlijkheid te helpen verkopen aan het leger in UAE. Aan ons het verzoek om een treffende brandpresentatie neer te zetten.

  • Aanpak

    Samen met de export salesmanager en de designer van de schoen vanuit Emma hebben we met een flinke groep creatievelingen de koppen bij elkaar gestoken om het verhaal rondom HOODS te bouwen. Gedurende het project zijn we altijd zeer nauw betrokken gebleven bij de klant; Emma. Om het verhaal te duiden gingen we terug naar de oorsprong: de trots die de bewoners binnen de UAE bezitten ten aanzien van hun land. Zo werd de naam HOODS geboren (een kapje dat een valk op heeft, voor een sport die veelvuldig beoefend wordt in de UAE). Vanuit dit verhaal zijn we het logo gaan vormgeven, ontwikkelden we verpakking, folders, tags voor aan de schoen, brandvideo compilaties en een kneiter van een presentatie.

  • Resultaat

    De deal kwam er! Het is de grootste order die Emma ooit heeft gekend. Er is nu een 3-jarig contract tussen Emma en NFSSP. Er zullen 375.000 paar schoenen voor het leger geproduceerd worden. Momenteel is Emma bezig met het uitbreiden van de lijn van HOODS, en zijn wij bezig met het uitbreiden van de marketingstrategie. Die inmiddels verder reikt dan de UAE. Power-S gaat dus internationaal met dit project!

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl