Power-S

Power-S

PowerSlim

PowerSlim breidt uit en zoekt nieuwe coaches. Wij bedachten, ontwierpen en bouwden hun on/offline lead generation campagne.

PowerSlim
  • Vraag

    PowerSlim is een afslankconcept dat al 10 jaar mensen succesvol helpt afvallen en op gewicht te blijven. Nu PowerSlim wil uitbreiden met nieuwe zelfstandige coaches vroegen ze ons een campagne vorm te geven om coaches te werven.

  • Aanpak

    Op basis van een landelijk onderzoek naar het potentieel van Powerslim onder ondernemers en consumenten bedachten, ontwierpen en bouwden wij een campagne die online en offline kanalen combineert, én hoogst-gepersonaliseerd en toch schaalbaar is.

  • Resultaat

    N.a.v. het onderzoek ontwierpen en verzonden we een brochure die voor elke potentiële coach volledig gepersonaliseerd is met naam, regio, aantal potentiële klanten in de regio én een url/QR-code naar een persoonlijke landingspagina. Bij binnenkomst op hun persoonlijke landingspagina worden potentiële coaches verwelkomt met beelden en statistieken over zijn/haar regio. Leads komen automatisch in PowerSlims salestool terecht. Het volledige proces en de techniek is schaalbaar, waardoor eenvoudig grote hoeveelheden personen geïmporteerd kunnen worden en in landingspagina's omgezet worden.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl