Power-S

Power-S

ICS

ICS is een innovatieve, toonaangevende marktpartij in de schoonmaakbranche en zocht een flexibele, kwalitatieve partij die zorgdraagt voor al haar uitingen. Natuurlijk zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. ICS heeft Power-S gevonden.

ICS
  • Vraag

    ICS zocht een vaste partner in marketing en communicatie voor de vertaling van haar strategie naar verscheidene uitingen. Zoals huisstijlen voor submerken, brochures, website en apps. Een belangrijke eis hierbij is dat er snel en flexibel geschakeld kan worden, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast zocht ICS een partner om haar innovatieve portfolio uit te bouwen en haar klanten te ondersteunen met een aantal slimme apps.

  • Aanpak

    We zijn begonnen met het neerzetten van een sterke, uitgebreid gedefinieerde huisstijl in de vorm van een brandbook. Zo voldoen alle uitingen aan dezelfde kwaliteit en consistentie. Van daaruit konden alle uitingen als drukwerk, website, autobelettering, nieuwe bedrijfskleding en apps worden ontwikkeld. Daarnaast verzorgen we de art direction en kwaliteitsbewaking bij samenwerking met andere leveranciers, zodat ook die uitingen spic 'n span zijn. Inmiddels hebben we 3 apps gelanceerd om de klanten (waaronder NS en Connexxion) van ICS te ondersteunen in het creëren van een schone en veilige omgeving.

  • Resultaat

    Als vaste partner hebben we veel moois opgeleverd! We hebben een langdurige samenwerking tussen ICS Groep en Power-S waarin we elkaar beschouwen als partners en ICS Groep Power-S ziet als verlengstuk van de organisatie. Inmiddels is ICS op de kaart gezet als professioneel en innovatieve aanbieder van schoonmaakdiensten en blijven wij ICS Groep ondersteuning bieden op allerlei gebieden.

“Power-S heeft ervoor gezorgd dat de onderscheidende waardes van ICS Groep op een heldere, krachtige en aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd.”

Manon Nijs Marketing manager

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl