Power-S

Power-S

Thuisleefgids

Thuisleefgids is het eerste onafhankelijke consumentenplatform met informatie over producten en diensten die bijdragen aan langer en zelfstandig thuis wonen. Vanuit dit overzicht kun gebruikers producten en diensten met elkaar vergelijken en ervaringen van gebruikers en experts inzien.​
 

Thuisleefgids
  • Vraag

    Qua concept lag de uitdaging bij Thuisleefgids vooral bij het bereiken van een optimale gebruikerservaring voor de specifieke doelgroep, veelal senioren. Daarbij moet rekening gehouden worden met de mogelijke beperkingen die de bezoekers van de website ervaren en het ontbreken van de geaccepteerde webconventies. Tot slot moeten gebruikers op gebruikersvriendelijke wijze geholpen kunnen worden met de keuze voor het juiste product.

  • Aanpak

    Samen met ondernemers Marcel en Ilse is eerst goed gekeken naar de strategie en het concept: op welke wijze zorgt het platform ervoor dat gebruikers worden ondersteund bij de keuze voor het juiste product, hoe komen we aan gebruikerservaringen en hoe maken we het platform ook wat betreft beheer gebruikersvriendelijk. Uitdaging lag ook in de architectuur, die het mogelijk moest maken dat ook andere organisaties aangesloten konden worden op het Thuisleefgids platform.

  • Resultaat

    Het resultaat Thuisleefgids.nl is een online platform waar bezoekers eenvoudig producten kunnen vergelijken, bestellen en ervaringen uitwisselen. De website beschikt over een keuzewijzer, waarbij de gebruiker op toegankelijke wijze wordt geholpen bij de keuze voor het juiste product. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid tot het maken van een white label variant, waarbij een zorgaanbieder geheel in de eigen look-and-feel gebruik kan maken van alle faciliteiten op de Thuisleefgids website.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl