Power-S

Power-S

Poort43

Op het bedrijvenpark Chijnsgoed te Sterksel werken alle huurders aan activiteiten die reststoffen op een verantwoorde en duurzame manier verwerken. In 2016 sloegen zij de handen ineen om intensiever samen te werken. Het bedrijvenpark kampte in de directe leefomgeving met een negatief imago uit het verleden en schakelde Power-S in om de focus op de toekomst te richten. 

Poort43
  • Vraag

    Herpositionering van het bedrijvenpark. Dit is onder te verdelen in het bedenken van een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling (huisstijl en imago) en website. Aangezien hier veel diverse partijen (huurders, beheerder, eigenaren) mee gemoeid waren, hebben we gedegen projectmanagement op dit project gezet.

  • Aanpak

    Na diverse oriënterende gesprekken met de klant zijn we met een creatief team binnen Power-S gestart met een brainstorm omtrent een nieuwe naam. Dit werd Poort 43. Deze naam koppelde onze art director direct aan een nieuwe huisstijl. De klant had inmiddels een eigen projectteam geformeerd waarmee we tijdens dit project (circa 4 maanden) iedere 2-3 weken rond de tafel gingen voor een update, om te sparren, om informatie te halen. Want herpositioneren doe je samen. Het ‘klein comité’ bleef zo continu op de hoogte en wij van de ontwikkelingen op het terrein.

  • Resultaat

    Na goedkeuring van de herpositionering hebben we een brede presentatie gegeven aan alle huurders en betrokkenen, met taart, om de nieuwe start in te luiden. Poort 43 was geboren. De huidige huurdersvereniging continueert verdere plannen omtrent de imagoverbetering van het traject. Power-S wil hen in de toekomst nog graag ondersteunen in online marketing.

“Omdenken en innovatie passen echt bij Power-S.”

Willy van den Boer Algemeen Directeur BraBoB (een van de huurders en opdrachtgever)

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl