Power-S

Power-S

REAAL

REAAL is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van flexibele en betrouwbare verzekeringsproducten voor particuliere en zakelijke klanten. Hierbij streeft REAAL steeds naar productleiderschap door innovatieve producten en een uitstekende administratieve afhandeling. REAAL heeft een realistische kijk op verzekeren en weet wat er speelt in de markt en in de maatschappij.

REAAL
  • Vraag

    Het krachtige merk REAAL wordt gedragen door de medewerkers. Ze zijn het luisterend oor in hun omgeving en willen direct kunnen handelen bij vragen, complimenten of klachten. De REAAL Ambassadeurs App is door en voor hen ontwikkeld om dat proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  • Aanpak

    Na de uitwerking van het eerste concept voor de app, heeft Power-S in nauwe samenwerking met REAAL onderzoek gedaan naar de functionele eisen en wensen. Die zijn vertaald naar een gebruiksvriendelijk design en doorontwikkeld naar een soepel draaiende app.

  • Resultaat

    De ideeën, complimenten, vragen of klachten van vrienden, buren en familie worden direct in de app geregistreerd. Daarna hebben medewerkers zicht op de voortgang en afhandeling van hun meldingen. Verder kunnen ze onder andere collega's benaderen, gesprekken met hen voeren en reageren op nieuwsberichten.

“Mijn collega's waarderen de REAAL Ambassadeurs App enorm. We hebben Power-S gevraagd om hem ook te realiseren voor Vivat Verzekeringen en Zwitserleven. ”

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl