Power-S

Power-S

Compass Group

Met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen is Compass Group één van de marktleiders in bedrijfscatering wereldwijd. Wij visualiseerden voor Compass Group het grote belang van 'food' op de werkvloer voor het aantrekken en behouden van competente, vitale en tevreden werknemers in de vorm van een presentatie die Compass Group gaf op het Global HR innovation summit in Barcelona.

Compass Group
  • Vraag

    Tijdens het Global HR Innovation Summit geeft Compass Group een presentatie over foodservice. Geen verkoopverhaal, maar een inspirerende presentatie over de trends, ontwikkelingen en kansen. De boodschap moet zijn dat Foodservice een key-onderdeel is voor HR in de ‘war on talent’. Het aantrekken en behouden van talent. Daarnaast kan foodservice zorgen voor het maximaliseren van productiviteit, welzijn en geluksgevoel bij de medewerkers en faciliteert het innovatie.

  • Aanpak

    We hebben personages gecreëerd, Selma en Tom, om de probleemstelling bij de doelgroep herkenbaar te maken. Als er een personage geschetst wordt, raakt het pubiek/de doelgroep betrokken bij het verhaal en kan zich erin herkennen. Het publiek kan een beeld vormen bij het personage en herkent misschien wel iemand in zijn/haar organisatie zoals Tom en Selma.

  • Resultaat

    De presentatie heeft awareness bij de doelgroep gecreëerd. Compass Group heeft hiermee foodservice kunnen positioneren als instrument voor HR in grote organisaties. De personages Tom en Selma zijn herkenbaar en zorgen ervoor dat de boodschap van Compass Group gemakkelijk en laagdrempelig overgebracht kan worden.

“Power-S heeft ons geholpen op zeer korte termijn een visueel sterke presentatie te maken voor een internationaal congres. Vooral de focus op het omzetten van een tekstueel naar een verhalende & visuele presentatie heeft zeer bijgedragen aan het succes. Daarnaast is het prettig werken met een flexibele, niet bureaucratische partner als Power-S, die als het nodig is een tandje bijzet om zaken aan te passen en de deadlines te halen. ”

Jeroen Kurvers Account Development Director

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl