Power-S

Power-S

Second Luxury

Second Luxury is de veilingsite voor tweedehands luxe-artikelen waarbij alle zorgen uit handen worden genomen voor verkoper en koper.

Second Luxury
  • Vraag

    Voor Second Luxury moest een totaalconcept uitgedacht worden. Daarbij moest een vertaalslag gemaakt worden van het idee naar een corporate identity met bijbehorende huisstijl en ontwerp van de website. Daarnaast moest een technische oplossing gezocht worden het complexe biedproces, waarbij met een zogenaamd teruglopend veilingproces de prijs van een product geleidelijk terugloopt. Uiteraard was veiligheid in dit concept erg belangrijk. Tot slot moest de website full-responsive zijn, zodat het op zowel desktop, tablet als smartphone perfect zou werken.

  • Aanpak

    Allereerst hebben we een huisstijl gemaakt die perfect aansluit bij de gewenste uitstraling van Second Luxury. Op basis hiervan hebben we een volledig responsive ontwerp van de website gemaakt. Gedurende het proces is er regelmatig contact geweest met de opdrachtgever en hebben we samen de klant geadviseerd over het optimaliseren van het proces en het bedrijfsmodel. Hierna heeft Power-S de volledige technische uitwerking van het concept gerealiseerd. Na het lanceren van Second Luxury hebben we een social media strategie bepaald én uitgevoerd.

  • Resultaat

    De klant beschikt nu over een volledig responsive website die past bij de stijl en uitstraling van Second Luxury. Ook begeleiden we bij het promoten en in de markt zetten van dit vernieuwende idee. Hierdoor wordt de klant niet alleen geholpen met het uitwerken van zijn idee, maar intensief begeleid bij het succesvol realiseren van de gewenste resultaten. De social media campagne heeft ervoor gezorgd dat Second Luxury in amper 1 jaar tijd meer dan 10.000 kwalitatieve volgers had op Facebook.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl