Power-S

Power-S

Hovingh & Partners

Hovingh & Partners geeft verkoop- en onderhandeltrainingen, verzorgt (management)coaching en faciliteert de implementatie van methodieken op de werkvloer. Wat hen kenmerkt is het team van ervaren consultants, ijzersterke verkoop- en onderhandelmethoden, focus op resultaat en bijzonder veel werkplezier. 

Hovingh & Partners
  • Vraag

    Hovingh & Partners heeft Power-S gevraagd om op basis van de bestaande huisstijl een nieuw fris design te maken. Daarin moest zowel het zakelijke/professionele als het betrokken/menselijke sterk terugkomen. De visuele huisstijl moest worden aangevuld met een tweetalige tekstuele huisstijl. Beide stijlen worden - in eerste instantie - ingezet voor lesmateriaal, folders en een nieuwe website.

  • Aanpak

    De nieuwe huisstijl behoudt de eerder gekozen vormgeving en kleurstelling van het logo van Hovingh & Partners. Dat is aangevuld met een rustige look & feel in voornamelijk grijstinten en zwart/wit-beelden. De mensen van Hovingh & Partners zijn allemaal opgenomen op de nieuwe website, in de folders en in het lesmateriaal. Interviews met consultants en klanten van Hovingh & Partners hebben geleid tot een nieuwe schriftelijke manier van communiceren.

  • Resultaat

    De nieuwe website van Hovingh & Partners is een prettige combinatie tussen zakelijk en persoonlijk. Bezoekers worden uitgenodigd om in tekst en beeld kennis te maken met zowel de consultants als de klanten van Hovingh & Partners. Daarnaast is er een duidelijk overzicht van het aanbod. Het lesmateriaal heeft een fris nieuw uiterlijk en is daardoor inhoudelijk fijner in gebruik. In de komende periode zullen steeds meer materialen vernieuwd en ontwikkeld worden.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl