Power-S

Power-S

Jamin

Jamin kennen we allemaal! We zijn toch allemaal kind geweest? Jamin bleek een enorm online potentieel te hebben bij haar doelgroep en bezoekers, maar het nog niet te benutten. Daarom ontwierpen wij de nieuwe online shop van Jamin in een nieuwe huisstijl met de focus op exotisch snoepgoed en de nieuwe Jamin community.

Jamin
  • Vraag

    Uit onze online analyse in samenwerking met iAdvertise bleek Jamin een enorm online potentieel te hebben bij haar doelgroep en bezoekers. Maar dat werd nog niet benut. Vooral exclusief snoepgoed uit Japan en de VS bleek erg populair bij tieners. Daarnaast bleek snoepgoed ook een populair onderwerp voor social media, de reden dat Jamin een online community wilde creëren voor het reviewen en delen van snoepgoed. Jamin vroeg ons om de nieuwe webshop en community vorm te geven.

  • Aanpak

    Samen met Jamin en iAdvertise hebben we gekeken hoe we exclusief snoepgoed en de community een prominente rol konden geven in de nieuwe website. Natuurlijk zonder af te leiden, zodat de online verkoop van snoepgoed zou toenemen. Vervolgens ontwierpen we de nieuwe website met shop en community, waarbij de stijl is afgestemd op de nieuwe huisstijl en Jamins grootste doelgroep, tieners.

  • Resultaat

    De resultaten zie je hier! We hebben een overzichtelijke, maar kleurige website gemaakt die vooral tieners aanspreekt. Aangezien deze jonge doelgroep veel gebruikmaakt van de smartphone, is de site goed responsive. Gebruikers kunnen inloggen in hun eigen 'Mijn Jamin'-omgeving.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl