Power-S

Power-S

Organisatie

Power-S bestaat uit leden die gevestigd zijn op Strijp-S in Eindhoven en elk hun creatieve specialisme inbrengen. Om zowel de hoge kwaliteit als de continuïteit te waarborgen, hebben we onze coöperatie een duidelijke organisatiestructuur gegeven.

  • Bestuur

    De coöperatie heeft een bestuur dat de koers van Power-S bepaalt. Naast het oplossen van uitdagingen in de dagelijkse praktijk, zorgen zij voor een toekomstvisie waar we samen naar streven. Samen met de ledenraad nemen ze beslissingen over bijvoorbeeld het aannemen van projecten, werkmethoden en beleidsvraagstukken.

  • Leden

    Onze leden zijn te verdelen in uiteenlopende creatieve disciplines die elkaar versterken, zoals merk & identiteit, online & digitaal, visueel en advies. Vakspecialisten die, met de ambitie van de ondernemers die we zijn, samen aan de projecten van Power-S werken. Juist die gebundelde kracht leidt telkens tot een sterk resultaat.

  • Partners

    Partners van Power-S zijn partijen die beschikken over een specialisme dat niet op Strijp-S aanwezig is of niet direct tot onze kernactiviteiten behoort. Ons partnernetwerk stelt ons in staat om elke klantvraag in brede zin zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Beschik je over eigen partners? We werken uiteraard ook graag met hen samen.

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl