Power-S

Power-S

EZ Park

EZ Park bouwt bovengrondse parkeergarage, demontabel en uitbreidbaar, voor tijdelijk óf permanent gebruik. Dankzij de modulaire parkeergarages bieden ze voor elk parkeervraagstuk een financieel aantrekkelijk antwoord op maat.

EZ Park
  • Vraag

    EZ Park had behoefte aan een betere positionering. Het bedrijf wilde bekender worden bij potentiële klanten met als doel het aantal leads binnen 2 jaar significant te verhogen. Een belangrijke vraag van de klant was het ontwikkelen van een nieuwe website.

  • Aanpak

    Samen met de klant hebben we het DNA van EZ Park bepaald. Wat is het onderscheidende vermogen en op welke wijze kunnen we dit het beste op de website tot uiting laten komen? Hierna is gestart met het maken van wireframes voor de plaatsbepaling van de elementen op het scherm. Vervolgens hebben we het volledige ontwerp gemaakt waarna de website ook technisch is gerealiseerd. Na de oplevering van de website hebben we de klant ondersteund bij een social media strategie.

  • Resultaat

    Het resultaat is een website waarin het onderscheidende vermogen van EZ Park duidelijk naar voren komt. De vindbaarheid van de website is verbeterd waardoor de klant binnen een half jaar tijd de eerste leads via de website heeft ontvangen.

Ons team

Meer zien!

Zelf de kracht van Power-S ervaren?

Bel ons en gooi jouw vraagstuk op tafel. Dan laten we er de kracht van Power-S op los.

Contact opnemen!

Power-S coöperatie UA

Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
+31 (0)40 304 10 94 koffie@power-s.nl